Profesionalna industrijska rešenja

Industrijski ventilatori

Ventilatori predstavljaju srž industrijskih pogona i kao takvi potrebno je da svojim perfomansama obezbede snagu i pouzdanost koji očekujete.

Industrijski ventilatori

Promatik stoji na raspolaganju kada vam je potrebna stručna podrška pri izboru industrijskih ventilatora. Spremni smo da ponudimo sva raspoloživa i kvalitetna rešenja.

Industrijski ventilatori se primenjuju u komercijalnim i industrijskim objektima, hladnjačama, kondenzatorskim jedinicama, fabrikama, skladištima i mnogim drugim mestima.

U našoj ponudi se nalaze proizvodi kompanije Euroventilatori, lidera u proizvodnji aksijalnih, centrifugalnih i specijalnih ventilatora za sve tipove industrija.

    Karakteristike:

  • Protok: 100 – 350.000 m3/h
  • Pritisak: 0 – 50.000 Ра
  • Snaga: 0,12 – 560 kW
  • Prečnik rotora: 200 – 2.500 mm

Proizvodi koje nudimo imaju široku primenu u velikom broju industrija, neke od njih su metaloprerađivačka industrija (kod obrade metala, zavarivanja, plazma i laserskog sečenja, livenja, peskarenja, metalizacije), prehrambena industrija, farmacija, obrada drveta i druge.

Euroventilatori proizvode odlikuje kombinacija visokih performansi, dugotrajne istrajnosti i garantovane sigurnosti kao rezultat konstantnog tehničkog usavršavanja, inoviranja i posebnog obaziranja na tehničke i konstrukcione karakteristike, zahvaljujući kojim je obezbeđen nepromenjen najviši kvalitet tokom vremena.

O nama

Prednost saradnje sa nama jeste stručan, agilan i efikasan tim koji će se pobrinuti za izvođenje, održavanje i servisiranje kompletnog sistema koji garantuje kvalitet.

Posedujemo dugogodišnje iskustvo u snabdevanju tržišta rešenjima za čistiji vazduh u radnom okruženju, proizvodima za industrijsku ventilaciju i filtraciju vazduha. Među našim klijentima su mnogi industrijski i drugi objekti. Zahvaljujući kvalitetu i predanošću postali smo vodeća kompanija na polju profesionalnih rešenja u oblasti u kojoj poslujemo.