Proizvodi

Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda sa primenom u velikom broju industrija

Donaldson

Donaldson je vodeći svetski proizvođač filtera, sistema za filtriranje i rezervnih delova za hidrauličke sisteme, građevinsku mehanizaciju i drugo. Kao jedan od najvećih proizvođača filtera Donaldson ima širok asortiman proizvoda i usluga da bi mogao da zadovolji i predvidi potrebe različitih kupaca.

 

Donaldson snabdeva najveće svetske proizvođače mašina i uređaja. Sve ovo je dovelo da Donaldson ima dosta kvalitetnih rešenja za prečišćavanje i da bude primamljiv poslodavac talentovanim ljudima koji žele da rade u saradljivoj i uspešnoj sredini.

Donaldson Srbija proizvodi
Industrijska filtracija

Industrijska filtracija

Donaldson je vodeći svetski proizvođač filtera, sistema za filtriranje i rezervnih delova.

Detaljnije
Filtracija vazuda

Filtracija vazuda

Potreba za sterilnim vazduhom u širokom spektru industrija svakodnevno raste.

Detaljnije
Rezervni delovi i servis Donaldson proizvoda Neka vaš filterski sistem postigne bolje rezultate filtracije, gotovo dvostruko efikasnije, pomoću naših Dura-Life® filter vrećica, Ultra-Veb® filter patrona i Torit-Tek ePTFE membrana.
 • Dura-Life® filter vrećice
 • Ultra-Veb® filter patrone
 • Torit-Tek ePTFE membrane
Uz filtere koje imamo na raspolaganju za sve renomirane proizvođače sistema filtera, napredni Dura-Life® i Ultra-Veb® filtrirani proizvodi su lek za povećanje efikasnosti i smanjenje troškova održavanja.
Patronski filterski sistemi U 1970-im, Donaldson Torit® DCE® je proizveo prvi sistem za čišćenje komprimovanog vazduha sa zaštitnicima i tehnologijom.
 • Donaldson Torit® DCE®
 • Dovnflo®
Zatim je serija Dovnflo® postavila standarde za visoko efikasne sisteme filtera koji istovremeno troše manje energije. Danas imamo šesnaest vrsta sistema filtarskih uložaka i šesnaest vrsta filter uložaka.
Vrećasti filterski sistemiPrašina ne može da ošteti samo proizvode, već i šteti zdravlju zaposlenih i indirektno utiče na proizvodnju.
 • Direktno utiče na bezbednost zaposlenih
 • Donaldson Torit® DCE®
Donaldson Torit® DCE® filter vrećice i filtrirani sistemi pružaju kompletnu paletu rešenja za sve vrste prašine omogućujući vašim proizvodnim procesima da rade kontinuirano i bez prekida.
Power CoreVisokotehnološki i moderni proizvodni pogoni zahtevaju visoku efikasnost u minimalnom prostoru.
 • Ultra-Web® tehnologija
 • Visok protok i efikasnost
PowerCore sistem filtera radi sa visokim protokom, visokom efikasnošću filtracije i istovremeno pokriva malu površinu. Uložak sa filterima napravljen po Ultra-Web® tehnologiji nanofibera omogućava visoku efikasnost filtracije.
Filterski sistemi ulja Rashladna tečnost i isparenja mašinskog ulja mogu uzrokovati klizne podove, klizanje po mašinama i zidovima, što rezultira opasnim radnim okruženjem i potrebom za većim održavanjem.
 • Donaldson Torit® DCE®
 • Zdravo i efikasno proizvodno okruženje
Donaldson Torit® DCE® filtrirni sistemi filtriraju submikronske zagađivače iz vazduha i pružaju zdravo i efikasno proizvodno okruženje.
Euroventilatori

Euroventilatori vođeni sloganom, "naše znanje je koliko i naša snaga", su lider više od 30 godina u proizvodnji: aksijalnih, centrifugalnih i specijalnih ventilatora za sve vrste industrije i godišnje proizvede 35.000 ventilatora.

 

Brojevi u ovom slučaju objašnjavaju sve: 52 kompleta mašina u Euroventilatori katalogu, proizvodnja od 28.000 mašina godišnje - raspoređenih širom sveta - i proizvodna postrojenja ukupne površine 30.000 kvadratnih metara.

Euroventilatori proizvodi Srbija
Ventilatori

Ventilatori

Ventilatori predstavljaju srž industrijskih postrojenja. Kao takvi, potrebno je da rade punim kapacitetom.

Detaljnije

Euroventilatori proces proizvodnje

Transtecno

Promatik nudi sve vrste reduktora u programu TRANSTECHNO - Italija: odvijači, koaksijalni, odvijači, varijatori, planetarni, višeslojni, reduktori namenjeni za zaštitu od eksplozije i reduktori za izuzetno teške uslove rada.

 

Na zahtev klijenta nudimo inženjering, izbor tipa zupčanika, savete i preporuke. Transtecno je globalni lider u oblasti dizajna, produkcije i na tržištu nudi kompetnu ponudu profesionalnih rešenja.

Transtecno Srbija
Reduktori

Reduktori

U našoj ponudi nalaze se reduktori italijanske kompanije Transtecno.

Detaljnije

Transtecno reduktor

Valiadis

VALIADIS S.A. proizvodi asinhrone elektro motore sa standardizovanim kućištima od 1927. godine. U ponudi se nalaze i niskonaponski, visokonaponski, elektromotori namenjeni za potencijalno eksplozivno okruženje (ATEKS), elektromagnetni kočni motori, električni motori za dizalice i DC motori.

 

Regulatori frekvencije i meki pokretači - iz programa LS Industrial Sistems, novo ime LG Industrial Sistems. Valiadis elektromotori su u skladu sa IEC- i DIN standardima.

Valiadis Srbija
Elektromotori

Elektromotori

Danas, Valiadis SA je kompanija koja pruža sveobuhvatnu uslugu za elektromotre, uključujući servis i opravku.

Detaljnije

Valiadis motor

Jacob

JACOB je br. 1 proizvođač modularnih cevovodnih sistema u Evropi. Pneumatski transport praha i granula, zaprašivanje (industrijska filtracija) kao i upotreba ekološki prihvatljivih tehnika ventilacije biljaka dve su glavne upotrebe JACOB cevnih sistema.

 

Brza i jednostavna montaža, inovativni razvoj i visoki standardi kvaliteta garantuju vodeću poziciju JACOB-a zajedno sa svim potrebnim procesima izrade metalnih delova.

JACOB srbija
Podem

PODEM je najveći proizvođač električnih dizalica i komponenti u srednjoj i istočnoj Evropi. Kompanija je u svojoj istoriji proizvela i prodala više od 1.800.000 proizvoda tehnologije kranskih proizvoda u više od 40 zemalja sveta - što je najveća prodaja u svetskoj istoriji.

 

Trenutno je PODEM najveći dobavljač delova za kranove za kompanije za montažu kranova, kao i njegove direktne kupce širom sveta.

PODEM srbija

Promatik ponuda proizvoda

Potrebna Vam je kvalitetna i pouzdana mašina za Vaš sledeći poduhvat? Pogledajte našu ponudu.