Donaldson

Ponuda Donaldson proizvoda

Od 1915. godine pružamo filtrirajuća rešenja koja poboljšavaju život ljudi povećanjem produktivnosti i zaštite životne sredine. Već više od 35 godina pružamo inovativne sisteme za uklanjanje prašine i rešenja koja postavljaju standard za visokokvalitetne proizvode Donaldson Torit® DCE®.

U mnogim industrijskim sredinama, efikasna filtracija je presudan kriterijum za uspešnu zaštitu zdravlja, životne sredine i proizvodnih procesa. Kao partneri u industriji, mi istražujemo, razvijamo i isporučujemo inovativne sisteme filtera za sve vrste prašine, isparenja i magle, pomažući poboljšanju kvaliteta vazduha i povećanju efikasnosti proizvodnje.

Servis

Nudimo servis i održavanje Donaldson proizvoda

Rezervni delovi

U ponudi imamo rezervne Donaldson delove

Ključ u ruke

Svobuhvatno i profesionalno rešenje

Šema Donaldson Srbija

Rezervni delovi i servis

Neka vaš filterski sistem postigne bolje rezultate filtracije, gotovo dvostruko efikasnije, pomoću naših Dura-Life® filter vrećica, Ultra-Veb® filter patrona i Torit-Tek ePTFE membrana.

 • Dura-Life® filter vrećice
 • Ultra-Veb® filter patrone
 • Torit-Tek ePTFE membrane

Uz filtere koje imamo na raspolaganju za sve renomirane proizvođače sistema filtera, napredni Dura-Life® i Ultra-Veb® filtrirani proizvodi su lek za povećanje efikasnosti i smanjenje troškova održavanja.
  

Patronski filterski sistemi

U 1970-im, Donaldson Torit® DCE® je proizveo prvi sistem za čišćenje komprimovanog vazduha sa zaštitnicima i tehnologijom.

 • Donaldson Torit® DCE®
 • Dovnflo®

Zatim je serija Dovnflo® postavila standarde za visoko efikasne sisteme filtera koji istovremeno troše manje energije. Danas imamo šesnaest vrsta sistema filtarskih uložaka i šesnaest vrsta filter uložaka.
  

Vrećasti filterski sistemi

Prašina ne može da ošteti samo proizvode, već i šteti zdravlju zaposlenih i indirektno utiče na proizvodnju.

 • Direktno utiče na bezbednost zaposlenih
 • Donaldson Torit® DCE®

Donaldson Torit® DCE® filter vrećice i filtrirani sistemi pružaju kompletnu paletu rešenja za sve vrste prašine omogućujući vašim proizvodnim procesima da rade kontinuirano i bez prekida.
  

Power Core

Visokotehnološki i moderni proizvodni pogoni zahtevaju visoku efikasnost u minimalnom prostoru.

 • Ultra-Web® tehnologija
 • Visok protok i efikasnost

PowerCore sistem filtera radi sa visokim protokom, visokom efikasnošću filtracije i istovremeno pokriva malu površinu.

Uložak sa filterima napravljen po Ultra-Web® tehnologiji nanofibera omogućava visoku efikasnost filtracije.
  

Filterski sistemi ulja

Rashladna tečnost i isparenja mašinskog ulja mogu uzrokovati klizne podove, klizanje po mašinama i zidovima, što rezultira opasnim radnim okruženjem i potrebom za većim održavanjem.

 • Donaldson Torit® DCE®
 • Zdravo i efikasno proizvodno okruženje

Donaldson Torit® DCE® filtrirni sistemi filtriraju submikronske zagađivače iz vazduha i pružaju zdravo i efikasno proizvodno okruženje.