Profesionalna industrijska rešenja

Kolektori prašine, dima i isparenja

Od vitalnog je značaja da vazduh koji udišemo bude što čistiji i bez zagađivača, bilo da se radi o zamenskom filtru, preventivnom održavanju ili instalaciji i puštanju u rad novog sistema tu smo da osiguramo najbolje rešenje, imajući u vidu vaše potrebe.

Otprašivači

Pouzdana tehnologija i industrijska rešenja današnjice su osmišljenja tako da vaš objekat bude i ostane čisto i sigurno radno okruženje. Izbor i instalacija odgovarajućeg sistema otprašivača je presudna za postizanje čistog vazduha. Kao kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti industrijske filtracije i ventilacije nudimo vam efikasna rešenja, prilagođena vašim potrebama, stručnu podršku za njihovu realizaciju, servis i održavanje.

Pogledajte industrijske otprašivače u ponudi


Kolektori dima

Sistemi za usisavanje i ventilaciju kod zavarivanja uklanjaju štetne pare i gasove iz radne zone vaših radnika. Proizvodi iz ove grupe imaju primenu u širokom broju industrija kod zavarivanja, lemljenja i drugih radnji gde se stvara štetni dim.

Kolektori dima - zavarivanje

Pogledajte kolektore dima u ponudi

Mist kolektori

Sredstva za hlađenje i ulja koja se koriste u vlažnoj obradi predstavljaju opasnost za bilo koji proces obrade metala, uzrokujući klizave podove i neugodno radno okruženje. Nudimo brojna rešenja, od opreme do centralnih kanala za filtraciju.

Mist kolektori Donaldson

Pogledajte mist kolektore u ponudi