Profesionalna industrijska rešenja

Industrijski otprašivači

Profesionalnim industrijskim rešenjima stvaramo čisto radno okruženje, bez zagađivača, omogućavajući vašim radnicima čist vazduh, delujući na proizvodi pogon tako da ostane efikasan u svakom trenutku.

Industrijski otprašivači, filteri i delovi

Promatik stoji na raspolaganju kada vam je potrebna stručna podrška pri izboru industrijskih otprašivača. Spremni smo da ponudimo sva raspoloživa i kvalitetna rešenja.

Naša ponuda pokriva Donaldson® proizvode. Po isporuci, instalaciji i puštanju sistema u rad, nudimo servis, pregled i preventivno održavanje, kao i zamenske filtre i opremu otprašivača.

U mnogim industrijskim sredinama, efikasna filtracija je presudan kriterijum za uspešnu zaštitu zdravlja, životne sredine i proizvodnih procesa.

    Kontaktirajte nas ukoliko su vam potrebni:

  • Rezervni delovi i servis
  • Kertridž otprašivači
  • Vrećasti otprašivači
  • PowerCore® otprašivači
  • Mist kolektori

Kao partneri u industriji sa kompanijom Donaldson, istražujemo, razvijamo i isporučujemo inovativne sisteme filtera za sve vrste prašine i drugih nuspojava, pomažući poboljšanju kvaliteta vazduha i povećanju efikasnosti proizvodnje.

Kertridž otprašivači

Filtriraju širok spektar čestica sa industrijskih radnih površina. Ova vrsta otprašivača može se koristiti kod obrade metala, u laboratorijama, farmaciji, poljoprivredi, preradi hrane ili drugim proizvodnim pogonima.

U kertridž otprašivaču, vazduh se premešta u jedinicu za sakupljanje prašine, gde prašina prolazi kroz cilindrične ili trouglaste uloške.

Ovi kertridži su umotani u filtracione medije sa nagibom, gde se prašina izvlači iz vazduha u radnom prostoru.

Vrećasti otprašivači

Vrećasti otprašivači su veoma efikasni industrijski kolektori prašine koji koriste različite vreće za filtraciju vazduha sadržanog prašinom. Takav vazduh ulazi u vrećasti deo, gde prolazi kroz cilindrične cevi u kojima filtri iz vreće uklanjaju i do 99% čestica. Čist vazduh se vraća u radni prostor.

Kada je filter vrećice previše prljav, da bi prošao vazduh, započinje se ciklus čišćenja i prašina se odvaja od filtra u prostor za prihvat. Postupak filtriranja počinje iznova.

Jedna od prednosti vrećasti otprašivača jeste što filterski materijal koji koriste može izdržati visoke temperature.

PowerCore® otprašivači

Torit® PowerCore® otprašivači koriste tehnologiju nanovlakana kako bi stvorili i održali efikasniji sistem filtracije vazduha sa što manjim otiskom – 50% do 70% manjim u poređenju sa tradicionalnim sistemom za industrijsko otprašivanje. PowerCore® otprašivači dostupni su u različitim modelima od kojih se svaki fokusira na filtraciju čestita u određenim uslovima.

O nama

Prednost saradnje sa nama jeste stručan, agilan i efikasan tim koji će se pobrinuti za izvođenje, održavanje i servisiranje kompletnog sistema koji garantuje kvalitet.

Posedujemo dugogodišnje iskustvo u snabdevanju tržišta rešenjima za čistiji vazduh u radnom okruženju, proizvodima za industrijsku ventilaciju i filtraciju vazduha. Među našim klijentima su mnogi industrijski i drugi objekti. Zahvaljujući kvalitetu i predanošću postali smo vodeća kompanija na polju profesionalnih rešenja u oblasti u kojoj poslujemo.