Ponuda

Donaldson

Donaldson je vodeći svetski proizvođač filtera, sistema za filtriranje i rezervnih delova za hidrauličke sisteme, građevinsku mehanizaciju i drugo. Kao jedan od najvećih proizvođača filtera Donaldson ima širok asortiman proizvoda i usluga da bi mogao da zadovolji i predvidi potrebe različitih kupaca.

 

Donaldson snabdeva najveće svetske proizvođače mašina i uređaja. Sve ovo je dovelo da Donaldson ima dosta kvalitetnih rešenja za prečišćavanje i da bude primamljiv poslodavac talentovanim ljudima koji žele da rade u saradljivoj i uspešnoj sredini.

Industrijska filtracija

Industrijska filtracija

Donaldson je vodeći svetski proizvođač filtera, sistema za filtriranje i rezervnih delova.

Detaljnije
Neka vaš filterski sistem postigne bolje rezultate filtracije, gotovo dvostruko efikasnije, pomoću naših Dura-Life® filter vrećica, Ultra-Veb® filter patrona i Torit-Tek ePTFE membrana.
  • Dura-Life® filter vrećice
  • Ultra-Veb® filter patrone
  • Torit-Tek ePTFE membrane
Uz filtere koje imamo na raspolaganju za sve renomirane proizvođače sistema filtera, napredni Dura-Life® i Ultra-Veb® filtrirani proizvodi su lek za povećanje efikasnosti i smanjenje troškova održavanja.
U 1970-im, Donaldson Torit® DCE® je proizveo prvi sistem za čišćenje komprimovanog vazduha sa zaštitnicima i tehnologijom.
  • Donaldson Torit® DCE®
  • Dovnflo®
Zatim je serija Dovnflo® postavila standarde za visoko efikasne sisteme filtera koji istovremeno troše manje energije. Danas imamo šesnaest vrsta sistema filtarskih uložaka i šesnaest vrsta filter uložaka.
Prašina ne može da ošteti samo proizvode, već i šteti zdravlju zaposlenih i indirektno utiče na proizvodnju.
  • Direktno utiče na bezbednost zaposlenih
  • Donaldson Torit® DCE®
Donaldson Torit® DCE® filter vrećice i filtrirani sistemi pružaju kompletnu paletu rešenja za sve vrste prašine omogućujući vašim proizvodnim procesima da rade kontinuirano i bez prekida.
Euroventilatori

Euroventilatori vođeni sloganom, "naše znanje je koliko i naša snaga", su lider više od 30 godina u proizvodnji: aksijalnih, centrifugalnih i specijalnih ventilatora za sve vrste industrije i godišnje proizvede 35.000 ventilatora.

 

Brojevi u ovom slučaju objašnjavaju sve: 52 kompleta mašina u Euroventilatori katalogu, proizvodnja od 28.000 mašina godišnje - raspoređenih širom sveta - i proizvodna postrojenja ukupne površine 30.000 kvadratnih metara.

Ventilatori

Ventilatori

Ventilatori predstavljaju srž industrijskih postrojenja. Kao takvi, potrebno je da rade punim kapacitetom.

Detaljnije
Transtecno

Promatik nudi sve vrste reduktora u programu TRANSTECHNO - Italija: odvijači, koaksijalni, odvijači, varijatori, planetarni, višeslojni, reduktori namenjeni za zaštitu od eksplozije i reduktori za izuzetno teške uslove rada.

 

Na zahtev klijenta nudimo inženjering, izbor tipa zupčanika, savete i preporuke. Transtecno je globalni lider u oblasti dizajna, produkcije i na tržištu nudi kompetnu ponudu profesionalnih rešenja.

Reduktori

Reduktori

U našoj ponudi nalaze se reduktori italijanske kompanije Transtecno.

Detaljnije
Valiadis

VALIADIS S.A. proizvodi asinhrone elektro motore sa standardizovanim kućištima od 1927. godine. U ponudi se nalaze i niskonaponski, visokonaponski, elektromotori namenjeni za potencijalno eksplozivno okruženje (ATEKS), elektromagnetni kočni motori, električni motori za dizalice i DC motori.

 

Regulatori frekvencije i meki pokretači - iz programa LS Industrial Sistems, novo ime LG Industrial Sistems. Valiadis elektromotori su u skladu sa IEC- i DIN standardima.

Elektromotori

Elektromotori

Danas, Valiadis SA je kompanija koja pruža sveobuhvatnu uslugu za elektromotre, uključujući servis i opravku.

Detaljnije
Jacob

JACOB je br. 1 proizvođač modularnih cevovodnih sistema u Evropi. Pneumatski transport praha i granula, zaprašivanje (industrijska filtracija) kao i upotreba ekološki prihvatljivih tehnika ventilacije biljaka dve su glavne upotrebe JACOB cevnih sistema.

 

Brza i jednostavna montaža, inovativni razvoj i visoki standardi kvaliteta garantuju vodeću poziciju JACOB-a zajedno sa svim potrebnim procesima izrade metalnih delova.

Podem

PODEM je najveći proizvođač električnih lokomotiva u srednjoj i istočnoj Evropi. Kompanija je u svojoj istoriji proizvela i prodala više od 1800.000 proizvoda tehnologije kranskih proizvoda u više od 40 zemalja sveta - što je najveća prodaja u svetskoj istoriji.

 

Trenutno je PODEM najveći dobavljač delova za kranove za kompanije za montažu kranova, kao i njegove direktne kupce širom sveta.

Potrebna Vam je kvalitetna i pouzdana mašina za Vaš sledeći poduhvat? Pogledajte našu ponudu.