Ovlašćeni distributer Donaldson za Srbiju

Donaldson Srbija

Ovlašćeni distributer Donaldson za Srbiju

Kompanija Promatik d.o.o. je lider u oblasti distribucije, ugradnje, servisiranja i injženjeringa proizvoda za industrijsku filtraciju, industrijsku ventilaciju i industrijsku klimatizaciju, Donaldson Srbija – ovlašćeni distributer.

Promatik je zvanični distributer vodećeg svetskog proizvođača filtera i sistema za filtraciju kompanije Donaldson. Kao jedan od najvećih proizvođača filtera Donaldson USA raspolaže širokim asortimanom proizvoda kako bi zadovoljio i predvido potrebe različitih kompanija.

Šema Donaldson Srbija

 

Donaldson Srbija

Promatik u Srbiji nudi Donaldson profesionalna rešenja, među kojima su:

  • Zamenske Donaldson filter patrone za sve filterske sisteme nezavisno od proizvođača
  • Kompletno projektovanje sistema za otprašivanje i filterskih sistema Donaldson po sistemu ključ u ruke
  • Nadogradnju i izmene u okviru postojećih filterskih sistema

Naša preporuka klijentima jeste da nam prepuste dalju kontrolu i održavanje sistema. Nudimo rezervne delove i stručnu podršku, koja će osigurati da u svakom trenutku sve funkcioniše pravilno po najsavremenijim standardima i maksimalnim učinkom uz minimalnu potrošnju energije.

Snabdevanje tržišta proizvodima koji ispunjavaju najviše svetske standarde zahteva znanje i iskustvo. Kao lider u oblasti poslovanja, Promatik poseduje dugogodišnje iskustvo u oblasti distribucije, ugradnje, servisiranja i injženjeringa Donaldson proizvoda. Naši dugogodišnju kupci izabrali su dokazano kvalitetne Donaldson filtere, kojima raspolažemo i koji se nalaze u našoj ponudi.

Industrijska filtracija

Prašina i isparenja se javljaju kao proizvod velikog broja industrijskih operacija i procesa. Ovaj nusproizvod potrebno je kontrolisati radi zaštite ljudi, mašina i okoline. Efikasna kontrola zagađivača takođe može da pomogne u recikliranju skupih materijala. Kada ima toliko mnogo različitih primena, onda se isplati odabrati pravog isporučioca opreme. Obratite nam se sa poverenjem, ako vam je potreban stručan partner za vaš sledeći poduhvat u oblasti industrijske filtracije.

Industrijska klimatizacija

Obratite nam se sa poverenjem, ako vam je potreban stručan partner za vaš sledeći poduhvat u oblasti industrijske klimatizacije.

Industrijska ventilacija

Industrijska ventilacija predstavlja gotovo neizostavan aspekt prostora u kom borave ljudi i dobra, neophodan za njihov opstanak. Industrijska ventila dovodi do izbacivanja otpadnog vazduha i toplope iz prostora. Obratite nam se sa poverenjem, ako vam je potreban stručan partner za vaš sledeći poduhvat u oblasti industrijske ventilacija.

Pogledajte našu ponudu klikom ovde.